Camarillo weekupdate 2018-W02

Allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar! Na een kleine vakantie in week 1, zijn we deze week weer hard aan de slag gegaan om Camarillo verder te verbeteren.

Ruiterprofielen en social media

Afgelopen weekend waren we aanwezig bij Manege Ruitersportcentrum de Nieuwe Ark in Mierlo. We continueren daar onze pilot met het maken van videoregistraties van de proeven. Deelnemers kunnen dan een video gekoppeld aan hun juryformulier terugzien op hun online profiel op Camarillo. Mensen die niet meedoen met deze pilot kunnen sowieso hun resultaten en online protocol terug zien in hun profiel. Voor een aantal ruiters groeit dit overzicht al behoorlijk, zeker omdat we recent zo’n 3000 juryformulieren uit het verleden hebben toegevoegd.

Nieuw deze week is dat juryformulieren ook gedeeld kunnen worden:

Dit is superhandig als je je vrienden of je instructeur naar hun mening over je proef wilt vragen. De tijd van een onleesbare foto van een handgeschreven formulier met mestvlekken op Facebook is voorbij. In de 21ste eeuw deel je direct een link naar een duidelijke pagina.

Verbeteringen voor de wedstrijdorganisatie

Bij het maken van een startlijst is het nu makkelijker om rubrieken samen te voegen. Ook hebben we extra headers toegevoegd die aangeven om welke dag het gaat. Dat is vooral handig bij wedstrijden die meerdere dagen duren:

 

Ook onthouden we voortaan welke view je voorkeur had in de grid-view van de startlijst

Als laatste hebben we de reden voor uitsluiting nu op het juryformulier verwerkt. Dit was voorheen alleen mogelijk vanuit het scherm voor het secretariaat, maar aangezien het de verantwoordelijkheid van de (hoofd) jury is, hebben we dit ook toegevoegd op het protocol: