Camarillo weekupdate 2017-W47

Indoor Breugel

We waren aanwezig bij Indoor Breugel in Schijndel, georganiseerd door Rijvereniging Sint Genoveva. De rubriek B, proef 6 hebben we hier digitaal gejureerd. De rijvereniging heeft hierbij videoopnames gemaakt die we hebben gekoppeld aan de digitale juryformulieren, zoals we dat ook eerder in Mierlo hebben gedaan. De ruiters uit deze rubriek hebben een uitnodiging gehad om zich aan te melden bij Camarillo, waar ze hun juryformulier, gekoppeld aan de video, kunnen terugzien.

Ruiterportaal

Met de toevoeging van RV St Genoveva zijn we hard op weg ons ruiterportaal te perfectioneren. Ondertussen testen we met zo’n 40 ruiters. Zodra de kinderziektes eruit zijn, wordt dit opengezet voor alle ruiters die hebben gereden bij verenigingen die met Camarillo werken.

Historische formulieren

Bij Ruitersportcentrum Manege de Nieuwe Ark werken we al langer digitaal. Vanuit excel sheets is het idee voor Camarillo daar geboren. Dit zorgt ervoor dat we zo’n 10 jaar aan historische juryformulieren nog allemaal hebben. Dit kwam een halfjaar geleden al eens van pas toen we 5 jaar aan juryformulieren die bij brand verloren waren gegaan terug konden vinden voor een ruiter. Nu importeren we al deze formulieren, zo’n 3000 in totaal, weer in Camarillo, zodat ze beschikbaar zijn voor de ruiters op hun profiel.

Kleinere updates

De ranglijsten worden nu opgeslagen. Tot nu toe werden ze altijd herberekend op het moment dat een gebruiker ze nodig had. Door ze nu ook op te slaan is dit stukje van de software wat sneller geworden.

Voor selectiewedstrijden wordt in de Z en hoger met meerdere juryleden gewerkt. Camarillo kon hier nog niet goed mee overweg, dus dat hebben we aangepast. Als gevolg ervan is eigenlijk de hele structuur rondom uitslagen op de schop. Een start kan meerdere beoordelingen krijgen, de ranglijsten worden bepaald aan de hand van het percentage, met in acht neming van de ex aequo regeling. Op de schermen met startschema’s zijn nu ook meerdere totalen zichtbaar.

Het importeren van inschrijvingen uit mijnKNHS.nl is een stuk sneller geworden dankzij onze samenwerking met de knhs. We hebben meer ruitergegevens in Camarillo beschikbaar, zodat we minder gegevens hoeven te importeren.

Bij het aanpassen van startlijsten hebben we wat kleine dingen verbeterd. Met page-up en page-down toetsen is het nu makkelijker om door de groepen te stappen, ook geven we nu eventuele opmerkingen weer die bijgevoegd zijn bij de mijnKNHS inschrijving. Ook is het aanpassen van de duur van pauzes wat verbeterd, het veld waar dit ingevuld werd kon niet worden leeggemaakt. Dat hebben we nu opgelost.

Al deze updates brengen ons weer een stuk dichter bij waar we willen zijn. Een betere ervaring van dressuurwedstrijden voor iedereen.