Camarillo weekupdate 2017-W20

Dit weekend verzorgde Camarillo een FNRS-wedstrijd bij Manege de Nieuwe Ark in Mierlo en een KNHS-wedstrijd bij Stal Veldhof in Hilvarenbeek. Veel updates van vorige week kwamen hier bij van pas.

Experimenten

Tijdens de wedstrijd in Mierlo is geexperimenteerd met nieuwe mogelijkheden op het gebied van publieksparticipatie. We hebben een kleine demo-app ontwikkeld waamee bezoekers met hun eigen telefoon kunnen filmen en waarbij Camarillo zorgt voor extra informatie in beeld. Hierdoor ben je zelf regisseur van je eigen sportregistratie.

Aangezien we in Camarillo alle gegevens digitaal hebben en bijhouden wie er op elk moment rijdt, kunnen we op het juiste moment de juiste gegevens in beeld brengen. Ook als er uitloop is, ruiters op een ander paard worden ingedeeld of de volgorde van de startlijst wijzigt, hebben we de juiste gegevens voorhanden.

Update Judging

Ook het programma Camarillo Judging is geupdate. We hebben nieuwe proeven voor de F13, F14 en F15 toegevoegd en ook de BB, Z1 en Z2 proeven zijn nu te beoordelen met Camarillo. Ook is het er nu betere feedback over het verloop van de wedstrijd.

Brand

Recent verloor een ruiter bij brand al haar FNRS-protocollen die ze had bewaard. Aangezien met Camarillo alles digitaal wordt opgeslagen, konden we 27 protocollen tot de eerste F1 in 2012 terughalen. Een kleine troost na zo’n heftige gebeurtenis.