Camarillo weekupdate 2017-W21

Even terugkijken naar een weekend met wedstrijden. We hebben er een hoop van geleerd, waardoor we Camarillo nog beter kunnen maken.

Verwerken van resultaten

We hebben de resultaten van de KNHS-wedstrijd bij Stal Veldhof digitaal kunnen aanbieden aan de KNHS. De afgelopen maanden hebben we veel overleg met de KNHS gevoerd om dit voor elkaar te krijgen. Na bevestiging dat alles goed was ontvangen hoefde de organisatie van Stal Veldhof verder niets meer te doen.

Met deze update is het cirkeltje rond. Voor KNHS-wedstrijden is het nu heel simpel

  • Importeer de wedstrijd vanuit mijnknhs.nl
  • Maak een startschema
  • Doe de wedstrijd met ons digitaal jurysysteem
  • Upload de resultaten terug naar de KNHS

Onderhoud

Bij de FNRS-wedstrijd op Manege de Nieuwe Ark ging er ook iets fout. Een experimenteel scherm richting publiek wilde niet werken. We hebben dit zaterdagnacht snel opgelost zodat het zondag wel werkte.

We doen vrij veel experimenten, maar zorgen er altijd voor dat deze geisoleerd draaien, zodat ze, als er iets fout gaat, niet de rest van het systeem in de war schoppen. Het voordeel van het doen van experimenten tijdens een echte wedstrijd is dat je direct ziet wat er wel en niet werkt. Als organisatie loop je dan voorop met de techniek en heb je inspraak in de ontwikkeling. Uiteraard kan je er ook voor kiezen geen experimenten te doen tijdens je wedstrijd.

Deze week hebben we behoorlijk wat gewerkt aan onderhoud. Als gevolg van het mislukte experiment hebben we onze automatische tests verder uitgebreid, zodat dit nooit meer op dezelfde manier fout kan gaan.