Ruiterprofiel

Via my.camarillo.nl kan een ruiter zijn ruiterprofiel inzien, waar alle protocollen van de de wedstrijden waar Camarillo gebruikt is te vinden zijn. Je kan gemakkelijk alle protocollen inzien, vergelijken, en je kan er zelfs een video aan koppelen. Handig als je bijvoorbeeld je resultaten met je instructeur wil bespreken.

De wedstrijdorganisatie kan je een uitnodiging sturen, die uitnodiging gaat dan naar het emailadres dat je normaliter gebruikt bij wedstrijden, en bekend is bij de KNHS of FNRS. Je hoeft niet te wachten op een uitnodigingsmail, je kan ook zelf gemakkelijk inloggen via Google of Facebook. Soms komt het voor dat het emailadres dat je graag wil gebruiken, een ander emailadres is dan bekend bij de KNHS of FNRS, maar dat kunnen we oplossen. Wil je graag met een ander emailadres inloggen, schiet dan een ruiterverzoek bij ons in!

De resultaten na een wedstrijd zullen in je ruiterprofiel staan zodra de wedstrijdorganisatie deze doorzet naar de KNHS of FNRS. Dat kan soms betekenen dat je je protocol pas een paar uur na je wedstrijd in je profiel ziet staan.