FAQ

Is dit systeem door de FNRS of KNHS ondersteund?

Camarillo is een los commercieel product in eigen beheer. We zijn continu in gesprek met de KNHS om Camarillo nog beter aan te laten sluiten. Dit heeft onder andere al geresulteerd in een mogelijkheid om wedstrijden en deelnemers te importeren vanuit mijnknhs.nl en de resultaten van een KNHS wedstrijd direct te verzenden naar de KNHS

De screenshots zijn wat statisch, kan ik een demo zien?

Natuurlijk, neem vooral contact met ons op. We maken graag een afspraak om alles eens te laten zien. Ook bent U van harte welkom om eens te komen kijken op één van de wedstrijden op De Nieuwe Ark in Mierlo.

Kunnen we er ook springwedstrijden mee beheren?

Camarillo is op dit moment ingericht voor FNRS- en KNHS-wedstrijden. De basis van het systeem is echter flexibel genoeg om ook andere typen wedstrijden te ondersteunen. Mocht hier voldoende interesse voor zijn, dan is het zeker een mogelijkheid dit in de toekomst uit te werken.

Kunnen ruiters hun eigen resultaten terugzien?

Jazeker, ruiters die wedstrijden hebben gereden die met Camarillo zijn georganiseerd kunnen, nadat ze zijn uitgenodigd, hun resultaten online inzien. Resultaten van verschillende disciplines en verschillende verenigingen komen bij elkaar in een handig overzicht.

Is Camarillo net zoiets als Concours van de KNHS?

Niet helemaal. Camarillo is vooral gericht op het runnen van wedstrijden. Uiteraard worden ledengegevens en historische resultaten bijgehouden, maar vooral het opstellen van startlijsten en het ad-hoc aanpassen ervan tijdens de wedstrijd zelf, alsook het direct digitaal invoeren van de protocollen zijn speerpunten van Camarillo. Ook is het mogelijk om startlijsten te publiceren op monitors en een app voor het publiek.