Camarillo weekupdate 2017-W19

We hebben een flinke update voor de boeg staan deze keer. Het dagschema is behoorlijk aangepakt. De pagina is een stuk sneller en lichter geworden en uitgebreid met een enorme hoop nieuwe functies.

Ruimte voor grote wedstrijden

In balk met tabbladen is aangepast. Bij grote wedstrijden met veel onderdelen werd het erg rommelig op kleine schermen. Nu is deze balk scrollbaar.

Bij hogere proeven in de KNHS wordt vaak met meerdere juryleden gewerkt. Dit wordt nu ook door Camarillo ondersteund. Het is nu mogelijk om meerdere resultaten in het startschema te tonen:

Houd bij wat je belangrijk vindt

In bovenstaand voorbeeld is ook een aantal kolommen met vinkjes te zien. Camarillo is nu nog instelbaarder geworden. Naar aanleiding van een tip van één van onze gebruikers (bedankt Leendert!), kan nu een willekeurig aantal kolommen met vinkjes worden toegevoegd. Wat deze betekenen kan je zelf bepalen. Het mooie is dat elke vrijwilliger zijn eigen scherm kan hebben. Zo kan je bijvoorbeeld de ringmeester een set vinkjes geven waarmee diegene aangeeft of iemand aan het warmrijden is. Voor het secretariaat kan het van belang zijn om bij te houden of iemand betaald heeft.

Deze data kan automatisch worden gesynchroniseerd tussen de verschillende vrijwilligers. Zo kan je precies zien wat anderen ook zien.

Grote letters

Werken vanaf een telefoon kan soms lastig zijn. Daarom hebben we een menu toegevoegd voor grotere letters:

 

Sponsoring

Als laatste is het nu mogelijk het scherm in te delen zoals je zelf wilt. In overleg kunnen we het zo configureren dat het precies past bij wat je voorhanden hebt. Zo kan je optimaal het verloop van de wedstrijd delen met deelnemers en publiek. Het is zelfs mogelijk om op verschillende schermen een verschillende indeling te laten zien. De opties zijn eindeloos:

  • Laat op een grote tv in de kantine de actuele resultaten zien, samen met sponsorlogo’s en de startlijst
  • Hang meerdere schermen naast elkaar met elk de actuele stand van een bepaalde ring
  • Laat op een extra scherm bij het secretariaat een gedetailleerder overzicht van de startlijst zien
  • Geef vrijwilligers op hun mobiele telefoon een beknopt overzicht van de gegevens die voor hen van belang zijn.

In dit voorbeeld hebben we het scherm in twee kolommen ingedeeld en ruimte gemaakt voor sponsorlogo’s. Zoals je ziet kunnen kolommen naar eigen wens worden aan en uitgezet:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vooral contact op om met ons te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jouw rijvereniging of manege. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om een tv die je toch al in de kantine hebt staan, in te zetten om informatie te delen naar het publiek. Zo blijft hi-tech toch betaalbaar.

Gefaseerd inzetten

Aangezien deze update behoorlijk wat voeten in de aarde heeft, gaan we deze gefaseerd inzetten. Komende weken zullen steeds delen van de hierboven beschreven functies worden aangezet. Zie je iets dat je graag snel wilt toepassen op je eigen wedstrijd? Neem even contact met ons op, dan gaan we dat regelen.