Camarillo weekupdate 2017-W48

FNRS Wedstrijd

Op 25 en 26 November waren we bij een FNRS wedstrijd op Ruitersportcentrum Manege De Nieuwe Ark. Camarillo is uit het organiseren van deze wedstrijden ontstaan. Als thuisbasis is het ook de ideale plek om te experimenteren.

Een experiment dat al langere tijd loopt is dat we in elk ruiterpaspoort van onze leden een NFC-chip hebben geplakt. Hiermee is het aanmelden van een ruiter bij het secretariaat kinderlijk eenvoudig geworden, gewoon een kwestie van scannen. In de toekomst, met de verdere uitrol van ons ruiterportaal, zal deze chip met een geschikte telefoon te scannen zijn, waarna automatisch het juiste ruiterprofiel in onze online app geopend wordt.

Deze keer werd op De Nieuwe Ark een speciaal soort proef gereden voor kinderen die net beginnen. Dit is in feite een oude F1 proef waarbij pilonnen en balken in de bak zijn gelegd zoals bij een Bixie-proef. De bedoeling ervan is kinderen enthousiast te maken voor wedstrijden, zodat ze, na wat oefenen, vol goede moed aan de F1 kunnen beginnen.

Symposium

Op zondag 21 januari wordt door de studenten van Van Hall Larenstein een symposium georganiseerd over de “Future of Dressage Judging“. Dat thema had de slogan van Camarillo kunnen zijn, dus zijn we een partnerschap aangegaan. In de komende anderhalve maand zal het programma verder worden ingevuld, dus hou ze in de gaten op facebook.

Judging

Camarilo Judging wordt aangepast zodat deze nu beter kan werken als je offline bent. Als er een tijdelijke onderbreking in de verbinding is, dan wordt de update lokaal bewaard en opnieuw gesynchroniseerd als er weer verbinding. Dit automatisch synchroniseren zijn we nu aan het testen en hopen we binnenkort voor iedereen in te kunnen zetten.

R&D

Ondertussen doen we nog veel research naar videoregistratie. Het doel is het verwerken van videos efficienter te maken. Op dit moment zit er nog redelijk wat werk in om videos aan protocollen te koppelen, maar de bedoeling is dit te versnellen, zodat we het ook meer kunnen aanbieden. Nu is namelijk de hoeveelheid videoregistraties die we kunnen koppelen beperkt door de tijd. Met automatiseren en slimme algorithmes maken we dit steeds weer een stukje sneller.