Coronaproof wedstrijden organiseren met Camarillo

Gisteren (28 september 2020) kondigde premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge nieuwe, strengere maatregelen rondom COVID-19 aan, zoals sportwedstrijden zonder publiek, en kantines die gesloten moeten blijven. Nu het coronavirus weer de kop op steekt, wordt het nóg belangrijker om ons zo goed mogelijk aan de regels te houden. Maar hoe organiseren we nou een coronaproof paardrijwedstrijd?

Met Camarillo Judging is het mogelijk om alle facetten van een wedstrijd te digitaliseren, denk hierbij aan de actuele startlijst, een warmrijdschema, het juryformulier en de ranglijst. Omdat alle aspecten van de wedstrijd in Camarillo Judging zitten, kunnen we een actueel overzicht bieden aan de organisatie en de ruiters. Zo kunnen de ruiters zien wat de actuele startlijst is, hoe laat hij mag gaan losrijden, en hoe laat hij zijn proef mag starten, en dat overzicht wordt continu bijgewerkt om zo actueel mogelijk te zijn.

Maar wat brengt dat ons in deze tijden? Deze actuele overzichten zijn voor zowel ruiter als organisatie beschikbaar op hun telefoon, tablet of laptop. De ruiter kan eenvoudig bij het overzicht op de telefoon door een QR code te scannen en is zo altijd up to date. Door deze actuele overzichten beschikbaar te maken kan iedereen op het juiste moment op de juiste plek zijn met zo min mogelijk interacties met andere personen. Zo kunnen we met zijn allen coronaproof wedstrijden blijven rijden.

Lees hier de volledige lijst van alle mogelijkheden van Camarillo Judging.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, neem contact met ons op!