Camarillo weekupdate 2018-W07

Door continue feedback kunnen we Camarillo steeds blijven verbeteren. We hebben zelf ruime ervaring in wedstrijdorganisatie, maar input van anderen levert steeds nieuwe inzichten op. Dit blijven we omarmen, waardoor we het organiseren van wedstrijden zo makkelijk mogelijk kunnen maken.

Ranking

Al eerder pakten we de publieke pagina’s aan. Deze week hebben we ook de uitslagenpagina’s overzichtelijker gemaakt voor grote wedstrijden door een onderverdeling per dag te tonen:

Ook hebben we de wijze van export naar de KNHS aangepakt. Het staat nu in het menu op de uitslagenpagina:

Subtop

Afgelopen zaterdag waren we aanwezig bij de subtopwedstrijd van RSV St Lambertus in Udenhout. Zoals we vorige week al aangaven, zijn we bezig om Camarillo klaar te maken voor subtopwedstrijden. De juryformulieren in Camarillo zijn uiterst flexibel op te zetten, dus ook de lange FEI-formulieren passen daar prima in. We hebben gesproken met de knhs, de juryleden en de organisatie om zo tot een efficiente werkzijze te komen voor de subtop.

Ook hebben we onze digitale wedstrijdformulieren getest. Door op de achterbank digitaal mee te draaien konden we de digitale resultaten vergelijken met de, nu nog normale, handgeschreven formulieren. Dit bleek allemaal overeen te komen. Tegelijkertijd hebben we het gebruiksgemak van Camarillo Judging getest. Door iemand te laten schrijven met kennis van hoe je applicaties zo gebruiksvriendelijk mogelijk maakt, hebben we nieuwe inzichten verworven om ook daar te kunnen verbeteren.

Met de opgedane kennis gaan we de komende tijd aan de slag, houdt ons blog in de gaten voor updates.