Camarillo weekupdate 2018-W06

Wedstrijd Mierlo

Vorige week werd er in Mierlo opnieuw een wedstrijd gedraaid met experimentele videoregistratie. Door deze experimenten kunnen we het proces van het verwerken van de video’s steeds verder te automatiseren. Enkele maanden geleden kostte dit ons een paar dagen, terwijl de verwerking nu in een aantal uur plaatvindt. Het doel is dit process volledig automatisch te laten verlopen zodat we het aan alle verenigingen kunnen aanbieden. Tot die tijd hebben de ruiters die bij de Nieuwe Ark wedstrijd rijden een leuk extraatje.

Doordat de videoregistratie is gecombineerd met het juryformulier, kan je precies het juiste videofragment bij een onderdeel bekijken. Aangezien alles ook op mobiel werkt, kan je dat meenemen naar je instructie en gericht trainen waar het aandacht nodig heeft.

Subtop

Ondertussen zijn we, in overleg met de KNHS, aan het kijken hoe Camarillo in te zetten is op subtopwedstrijden. De juryformulieren zijn iets anders en ook de uitslagen worden net iets anders verwerkt. We zijn hard bezig en hebben voor volgende week onze eerste tests in Udenhout op de planning staan. Bij RSV St Lambertus gaan we tijdens de subtopwedstrijd op 17 februari schaduwdraaien om te kijken waar het nog aan schort.

Kleinere updates

Naast de grote onderwerpen blijven we werken aan het verbeteren van de gebruikersbeleving van onze applicatie, zo hebben we wat kunnen winnen in de snelheid van de applicatie en hebben we het toegankelijker kunnen maken voor meer verschillende apparaten. Daarnaast hebben we de export van wedstrijdresultaten verbeterd en stappen gemaakt om ook de ranglijsten te verbeteren.