Camarillo weekupdate 2017-W39

Klik op een onderdeel in je juryformulier en zie het juiste videofragment terug.

We zijn wat aan de late kant met onze weekupdate. Gelukkig kunnen we wel vingers wijzen. Het waren een paar drukke weken voor ons.

Bixie

Zoals we twee weken geleden aangaven hebben we onze vuurdoop gehad met het jureren van Bixieproeven. Mede dankzij uitvoerig testen vooraf verliep dit vlekkeloos.

Clinic

Zaterdag 23 september werd er door rijvereniging De Brug Ruiters een clinic georganiseerd bij Manege De Nieuwe Ark. Hierbij werd eerst een KNHS proef gereden, waarna de jury nog zo’n 15 minuten instructie gaf. Dit alles werd op video vastgelegd.

  

Camarillo was hierbij aanwezig om verder te experimenteren met het koppelen van videodata aan juryformulieren. We verzorgden een live videobeeld in de kantine, waarbij automatisch titels werden toegevoegd. De volgende stap is het koppelen van de videodata aan de juryformulieren.

Profielpagina

Aangezien het jureren met Camarillo Judging digitaal gaat, hebben we ook de gedetailleerde punten en jurycommentaar. We zijn op dit moment bezig om profielpagina’s in te richten waarbij je online je juryformulier kunt inzien. Als er videodata aanwezig is kunnen we dit eraan koppelen zodat je op een onderdeel in je proef kan klikken en precies dat fragmentje terugzien.

Stel dat je voor de verzamelde draf een 4 hebt gekregen, met als opmerking “tegen de hand”, dan kun je dus precies terugkijken wat er nu eigenlijk gebeurt. Eventueel vertraagd. Zo zorgen we er met Camarillo voor dat je jezelf en je paard verder kan blijven verbeteren.

Met deze nieuwe functies zijn we op dit moment aan het testen met de deelnemers van de clinic.

Dressage Pro

Afgelopen weekend (1 oktober) was Camarillo te gast bij DressagePro Live. Uiteindelijk hadden we pas 4 dagen voor het evenement de bevestiging dat we konden komen, dus het was wat last-minute werk om een presentatie te maken. Uiteindelijk was dit een bijzonder leerzaam evenement door de clinics van onder andere Rien van der Schaft en Tristan Tucker.

Daarnaast werd er een hoop technologie tentoongesteld, onder andere de Hylofit hartslagmeter, Ipos teugeldruksensor, Equestic Saddleclip en Equi-motion zadeldrukmeter.