Camarillo weekupdate 2017-W40

Werken aan kleine verbeteringen. Tussen de grote updates door werken we continu door aan het verbeteren van wat er al is. Feedback van onze klanten is hiervoor de grootste aanleiding.

Update Judging

Er zijn een paar kleine verbeteringen doorgevoerd aan Camarillo Judging. Ons losse programma voor het jureren. Camarillo is voor het grootste deel een online programma, met uitzondering van het jureren. Als het internet wegvalt moet het jureren namelijk altijd door kunnen gaan.

We hebben een waarschuwing toegevoegd als er cijfers in de correctiekolom worden ingevuld en niet in de puntenkolom. Tijdens één van de wedstrijden werd namelijk per ongeluk alles in de verkeerde kolom ingevuld. Door hiervoor te waarschuwen wordt dit nu voorkomen.

Camarillo Judging maakt een PDF van het juryformulier en verzendt de resultaten naar Camarillo op het moment dat op de knop “volgende” wordt gedrukt. Echter, aan het einde van een rubriek of van de dag werd deze handeling af en toe achterwege gelaten. Logisch, want er is dan geen “volgende”.

Dit moet echter wel gebeuren om alles goed af te ronden. Om alles wat duidelijker te maken voor degene die de cijfers invoert, hebben we de knop nu aangepast bij de laatste start van een groep. Er staat nu “groep afronden”

Als laatste hebben we aan Camarillo Judging nu ook de Z2 voor ponies toegevoegd. Dit zijn de proeven 90, 91 en 92.