Camarillo weekupdate 2017-W37

Komend weekend wordt Camarillo ingezet bij RSC Manege De Nieuwe Ark. Hier worden in één weekend zowel Bixie proeven als FNRS proeven verreden.

Om dit mogelijk te maken hebben we dankbaar gebruik kunnen maken van de eenvoudigere instellingen die we vorige week hebben geintroduceerd. Bovendien hebben we de communicatie tussen Camarillo en Camarillo Judging nu ook aangepakt, waardoor het nu makkelijker is om verschillende soorten proeven op één wedstrijd te kunnen draaien.

We zijn er nog niet helemaal, maar dit is een belangrijke stap om uiteindelijk ook wedstrijden te kunnen ondersteunen met verschillende disciplines. Nu zijn alle groepen op een dagschema binnen Camarillo van hetzelfde type, waardoor ze altijd dezelfde velden hebben. Dit gaan we in de toekomst aanpakken zodat voor elke groep is aan te geven welk type het is. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan FNRS-proeven, KNHS-proeven, maar ook een groep voor springen.

Naast deze aanpassingen en een paar kleine cosmetische ingrepen zijn we ook volop bezig met nieuwe ontwikkelingen. Daarover later meer.