Camarillo weekupdate 2017-W32

Een week van kleine verbeteringen en vooruit werken.

Kleine verbeteringen

De resultatenpagina is iets aangepast. Voor grotere wedstrijden werd het selecteren van de groepen in een prijzencategorie wel erg lastig. Een tijdje terug hadden we al een knop toegevoegd om snel alle groepen als categorieen op te nemen:

Met veel groepen wordt het rijtje vakjes echter wel erg groot. Dit hebben we dus verstopt in een menutje:

Zo blijft het ook voor grotere wedstrijden overzichtelijk.

Verder is de groepenpagina wat gebruikersvriendelijker geworden op een aantal punten:

  • het sorteren van deelnemers is een stuk sneller geworden
  • bij het verslepen van deelnemers scrollt de pagina nu mee omhoog of omlaag als dat nodig is
  • bij het verplaatsen van deelnemers met sneltoetsen (gebruik ctrl-pijltje hiervoor) blijft de geselecteerde deelnemer in beeld.

Profielen

Achter de schermen zijn we bezig geweest met het inrichten van gebruikersprofielen. Voordat dit live gaat, gaan we hier nog uitgebreid mee testen, maar de eerste stappen zijn gemaakt. Zo kunnen we deelnemers aan gebruikers koppelen en krijgt een ingelogde gebruiker toegang tot een persoonlijke profielpagina.

Dit heeft als voordeel dat mensen straks in kunnen loggen en hun eigen resultaten kunnen terugkijken. Ook zal daar het protocol digitaal beschikbaar zijn en eventueel opnieuw te downloaden.

Dit is ook een deel van het werk dat we in “Block 1” willen gaan doen. Over onze plannen daaromtrent hebben we eerder al het een en ander opgeschreven

Binnenkort meer hierover.