Camarillo weekupdate 2017-W11

Afgelopen twee weekenden hebben we met Camarillo twee wedstrijden verzorgd. Eén FNRS wedstrijd en één KNHS wedstrijd. Camarillo kan omgaan met allerlei verschillende types wedstrijden. Welke gegevens in beeld zijn is per wedstrijd-type te configureren.

Naar aanleiding van deze twee wedstrijden hebben we een hoop kunnen verbeteren aan Camarillo

Judging

De look en feel van de protocollen is wat verder aangescherpt zodat het beter leesbaar is op de print. Ook is er een extra veld toegevoegd voor algemeen commentaar. Dit was een idee van één van onze gebruikers. Feedback als dit ontvangen we graag, zodat we Camarillo nog beter kunnen maken.

Uitslagen

Het maken van categorieën voor uitslagen is wat verbeterd. Na feedback van onze gebruikers is het nu wat makkelijker om categorieën te beheren. Bovenaan is een overzicht waar makkelijk categorieën kunnen worden toegevoegd en nu ook verwijderd. Elke categorie is vervolgens ook zelf aan te passen.

Betere ondersteuning voor mobiel

Camarillo werkte al op de Chrome browser voor Android. Er zijn nu wat aanpassingen doorgevoerd waardoor het ook werkt op de standaard Android browser.

Verplaatsen van starts naar een ander wedstrijdonderdeel

Als wedstrijdonderdelen niet samenvallen met niveaus, wat bijvoorbeeld bij FNRS-wedstrijden het geval kan zijn, is het handig om starts te kunnen verplaatsen naar een ander onderdeel. Dit is nu mogelijk gemaakt door het selectiemenu uit te breiden. Ook is het nu mogelijk meerdere starts in één keer te verwijderen.

Import van meer gegevens van het paard

Als wedstrijdgegevens worden geimporteerd vanuit mijnknhs, worden nu ook de afstamming (vader en moeder) en het geslacht meegenomen.