Camarillo ontwikkelt uitbreidingen voor KNHS beoordelingsmomenten

Camarillo, bekend van het digitaliseren van wedstrijden voor zowel ruiter als organisatie, reageert hiermee op de nieuwe bepalingen van de KNHS.

Met een uitbreiding om digitaal en actueel een schema voor het losrijden te maken en te beheren kan elk element van het meetmoment op afstand en digitaal afgehandeld worden. Bovendien kan de organisatie automatisch de bepalingen van de KNHS meenemen in de losrijlijsten en startlijsten.

De app voorziet ruiters van actuele informatie en eventuele wijzigingen in de startlijsten. Ook de juryformulieren worden direct na de proef digitaal verzonden zodat er niet gewacht hoeft te worden.

Tijdens de KNHS beoordelingsmomenten staat het thema contactloos centraal. Met meer focus op informatievoorziening via de app en een vlotte digitale verwerking kan dit nu nog beter gewaarborgd blijven.

Vanaf 1 juni is het mogelijk om, met inachtneming van verschillende regels, beoordelingsmomenten te organiseren. Dit zijn dagen waarop proeven gereden kunnen worden voor winstpunten, maar  het zijn geen wedstrijden. Lees hiervoor het nieuwsbericht en de bepalingen van de KNHS.