Online inchecken; Camarillo nu nóg meer coronaproof

Momenteel kunnen we even geen wedstrijden organiseren, maar hopen natuurlijk dat dat snel wel weer mogelijk is. Bij Camarillo gebruiken we deze tijd om door te ontwikkelen aan onze producten. Onze laatste ontwikkeling is gericht op het aanmelden van ruiters tijdens een wedstrijd. Door dit volledig digitaal aan te bieden, kan het sociaal contact nog verder vermeden worden zonder verlies van functionaliteit.

Aanmelden bij aankomst

Het is nu mogelijk ruiters online te kunnen laten aanmelden als ze op locatie zijn. Dit kan vooraf aan de wedstrijd worden aangezet. Er wordt dan een email naar de deelnemers gestuurd met de uitnodiging om online in te checken zodra ze op locatie zijn.

Vanaf het moment dat een deelnemer zich heeft aangemeld ontvangt de wedstrijdorganisatie een notificatie en wordt de deelnemer aangevinkt in de startlijst.

Ruiters altijd op de hoogte

Het aanzetten van online inchecken zorgt er ook voor dat ruiters vooraf aan de wedstrijd al in aanraking komen met de app. Daarmee kunnen ze tijdens de wedstrijd de voortgang in de gaten houden en zich optimaal voorbereiden op het op tijd starten in de ring.