Judging & Management

Camarillo brengt de beleving van jouw dressuurwedstrijd naar de 21ste eeuw. Voor de organisatie, voor de ruiters en voor het publiek. Dat doen we door met gebruiksvriendelijke en innovatieve software het organiseren gemakkelijker en inzichtelijker te maken. Camarillo’s Judging bestaat uit twee onderdelen; het jureringsprogramma en het organisatieportaal.

Jureren

In het jureringsprogramma kan gemakkelijk digitaal de score per ruiter worden ingevuld. Het invullen, delen en eventueel printen van protocollen zoals je gewend bent van programma’s zoals Excel. Ze zijn simpel in te vullen met enkel het toetsenbord of in combinatie met de muis. Punten en aftrek-
punten worden automatisch opgeteld. Na de proef wordt het protocol en de uitslag automatisch opgeslagen en doorgestuurd naar het organisatieportaal. Valt er een deelnemer uit? Geen enkel probleem, het programma zorgt ervoor dat deze updates meteen verwerkt worden en het juiste protocol wordt klaar gezet voor de jury. Wil je weten hoe het jureringsprogramma werkt? Er is meer te vinden op deze pagina.

Organiseren

De organisatieportaal wordt vervolgens gebruikt voor de inschrijvingen, startlijst, ranglijsten en uitslagenverwerking. Het secretariaat, de jury, de ringmeester en andere vrijwilligers zijn betrokken bij de organisatie van een wedstrijd. Maar niet iedereen heeft dezelfde informatie nodig. Met Judging is er voor elke rol een overzicht beschikbaar waarmee je kan werken. De ringmeester kan afstrepen wie er aan het warm rijden is en wie er in de ring is. De jury vult het protocol in. En het secretariaat ziet de actuele startlijst en starttijd in. Wijzigt er iets in de startlijst? De wijziging is in alle overzichten meteen verwerkt en beschikbaar. Zoek je meer informatie over hoe het organisatieportaal werkt, zie hier.

Camarillo Judging is nu beschikbaar voor de FNRS proeven, KNHS proeven, KNHS Bixie proeven, mennen en kür op muziek.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! Of wil je Camarillo Judging graag uitproberen? Vraag het hier aan!