Management

Klik hier voor onze handleidingen

Camarillo Management is een modern pakket om FNRS en KNHS wedstrijden mee te organiseren.

Voor KNHS Dressuurwedstrijden biedt Camarillo Judging de mogelijkheid om wedstrijden en inschrijvingen vanuit mijnKNHS te importeren en vervolgens een startlijst te maken. Tijdens de wedstrijd kan er digitaal gejureerd worden waardoor resultaten voor ruiters direct beschikbaar zijn. Ook vindt het samenstellen van een ranglijst en de uitslagenverwerking naar de KNHS digitaal plaats.

Tijdens de wedstrijd is het verloop van de wedstrijd en eventueel de resultaten van de ruiters te volgen via een app, waardoor ruiters altijd op de hoogte zijn van het verloop en eventuele uitloop tijdens een wedstrijd. Hierdoor kunnen ze zich op tijd voorbereiden op een goed georganiseerde wedstrijd waar ze graag naar terug komen.

camarillo-chromium_002camarillo-chromium_005camarillo-chromium_003

Enkele schermafdrukken van het Managementdeel van Camarillo. Als eerste een overzicht van alle wedstrijden, vervolgens het opstellen van een startlijst. Camarillo laat hier zien welke niveaus gereden worden en hoe deze clusteren. Als laatste de ledenlijst zoals deze bijgehouden kan worden in Camarillo

Camarillo is ontwikkeld om goed te werken op computers, tablets en telefoons. Bovenstaande schermen op een telefoon zien er als volgt uit:

screenshot_2016-11-26-17-05-59screenshot_2016-11-28-09-09-24screenshot_2016-11-26-17-06-16