Camarillo weekupdate 2017-W13

Afgelopen weekend verzorgde Camarillo een KNHS-wedstrijd bij Stal Veldhof. Aangezien dit voor de organisatie de eerste keer was dat er een wedstrijd georganiseerd werd met Camarillo, kwamen we even mee om alles in goede banen te leiden.

Er was een forse TV opgesteld waarop de actuele starts en resultaten getoond werden. Deze gegevens komen direct door op het moment dat de jury geheel klaar is met het invullen van het protocol:

Binnen, in het secretariaat was een ruimer scherm opgesteld waar ook direct de resultaten beschikbaar waren:

Tijdens deze wedstrijd hebben we een experiment kunnen doen om uiteindelijk de resultaten van de wedstrijd direct naar de KNHS te kunnen versturen. Hier kwamen een aantal gebreken uit die deze week zijn opgelost. Binnenkort zullen we nog een aantal tests uitvoeren om vervolgens beide systemen daadwerkelijk aan elkaar te koppelen.

Verder hebben we deze week een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd:

  • Het judging-programma bleek te crashen als snel achter elkaar op “volgende” werd gedrukt. Dit kwam doordat meerdere PDF files tegelijkertijd gegenereerd worden. Dit is nu opgelost.
  • Op de publieke schermen bleef de huidige ruiter niet altijd in het midden van het beeld.
  • In Firefox en Internet Explorer hebben we een aantal kleine layout-problemen gecorrigeerd.
  • Er is nu een publieke versie van de startlijst beschikbaar. De layout op mobiele apparaten is nu beter voor lange namen.
  • We tonen nu ook het jurynummer op het protocol.
  • Aan de filenaam van de gegenereerde PDF wordt nu een tijd toegevoegd om problemen met identieke filenamen te voorkomen.