Camarillo faciliteert finale KNHS-FNRS Springcompetitie

Op zondag 27 maart was Camarillo aanwezig bij de KNHS – FNRS spring competitie. Tijdens de competitie werd Camarillo Judging ingezet voor de actuele startlijst, de digitale jurering en het direct verwerken van de resultaten in een mooi protocol en oorkonde, speciaal voor de finale.

Het was een zinderende wedstrijd in ons National Hippisch centrum. Er werd door verschillende maneges en ruitersportcentra vanuit het hele land gestreden in drie categorieën: de S40, S60 en S80. In de eerste klasse ging Aziza van der Ham van Manege de Steenen Kamer er met de eerste prijs vandoor met een overtuigende score van 87,2.

In de S60 was de winst voor Lincy Groen van Manege Klein Oever, die met 76 punten rond de eerste plaats bemachtigde. En in de hoogste klasse, de S80, ging de overwinning naar Ayesha Pons van Stal Groenendaal met 81,9 punten en daarmee is ook zij benoemd tot ‘Best springend manegeruiter van het jaar 2022’.

Naast individuele prijzen was er ook een prijs voor ‘Best springend Paardensportcentrum van het jaar’. Deze prijs werd gekaapt door Stal Groenendaal uit Bunschoten. En daarmee wonnen zij een volledig verzorgde wedstrijd of proevendag met Camarillo Judging.

Zie ook het artikel van de KNHS: https://www.knhs.nl/nieuws/2022/spetterende-finale-knhs-fnrs-springcompetitie-2022/