Camarillo weekupdate 2017-W05

Deze week is hard gewerkt aan de uitslagen. Uitslagen zijn ingedeeld in Categorieën. Binnen een Categorie wordt de plaatsing bepaald aan de hand van de resultaten die via Judging binnenkomen. Hierbij wordt ook rekening gehouden met ex-aequo-regelingen. Deze categorieën kunnen vooraf aan de wedstrijd al worden bepaald. De plaatsing wordt steeds geupdate zodra nieuwe resultaten binnenkomen.

In eerste instantie ziet het scherm er zo uit:

Er wordt aangegeven welke deelnemers nog niet ingedeeld zijn, dat zijn ze nu nog allemaal. Door op de knop “Toevoegen” te drukken kan een nieuwe categorie worden aangemaakt. Deze bevat in eerste instantie gewoon alle deelnemers:

Deze categorie kan vervolgens worden verfijnd en van een naam voorzien. We kunnen bijvoorbeeld de L en de M apart in een categorie plaatsen:

Maar als de eerste en tweede proef apart in een categorie geplaatst moeten worden kunnen individuele versies worden geselecteerd:

Als laatste is het ook mogelijk om specifieke deelnemers in een bepaalde categorie toe te voegen, door de categorie te selecteren in het menu bij de deelnemer:

Technische praat

Een deel van de resultaten van het experiment van vorige week met Inferno en Redux, heeft een weg gevonden in deze update. Dit zorgt ervoor dat dit gedeelte soepel werkt en goed onderhoudbaar in elkaar zit. De toepassing van deze technieken maakte het mogelijk om dit gedeelte zo snel te realiseren.

Op bovenstaande plaatjes is Camarillo te zien op een iPad. We vinden het belangrijk dat Camarillo makkelijk toegankelijk is voor iedereen, voor de wedstrijdorganisatie en ook voor de vrijwilligers. Daarom zorgen we ervoor dat Camarillo goed werkt op alle apparaten, laptops, tablets en telefoons.